Laminaatti Travertine

AC4, 8mm, 2,05m2/pkt
Tuotenumero: 651546
Paino: 9.71458708333333
Travertine on vaalea ja moderni laattalaminaatti. Helposti asennettavan lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-4 viikot
30 65 /kpl
kpl
Laminaatti Travertine
Vaalea ja moderni laattalaminaatti, joka muistuttaa travertiini-kalkkikiveä. Laattojen viistetyt reunat, vaaleanharmaat saumat ja rakenne vahvistavat vaikutelmaa aidosta kivilattiasta. Laatat ovat kätevän kokoisia, minkä ansiosta ne ovat kevyitä ja helppoja asentaa.

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Lattialautojen mitat: 605 x 282 x 8,0 mm

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 32237
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Klinkkeri
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen
DIY Category Houses & Holiday houses