Laminaatti Travertine

Tuotenumero: 651546
Weight: 9.71458708333333
Travertine on vaalea ja moderni laattalaminaatti. Helposti asennettavan lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Ei saatavilla Verkossa
Toimitus:
3-4 viikot
14 95 /m2
kpl
= 2,05 m2
Laminaatti Travertine
Vaalea ja moderni laattalaminaatti, joka muistuttaa travertiini-kalkkikiveä. Laattojen viistetyt reunat, vaaleanharmaat saumat ja rakenne vahvistavat vaikutelmaa aidosta kivilattiasta. Laatat ovat kätevän kokoisia, minkä ansiosta ne ovat kevyitä ja helppoja asentaa.

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Lattialautojen mitat: 605 x 282 x 8,0 mm

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Klinkkeri
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen