Laminaatti Tammi 2-sauv Trend 8mm

8mm,, valkolaseerattu, AC4/32, 2,0m2/pkt (27017)
Tuotenumero: 13778
Paino: 13.67
Kaunis ja edullinen laminaattilattia on valkolakatun tammen värinen. 8 millimetriä paksu lattia on erittäin kestävä. Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta laminaattilattia on erittäin helppo asentaa.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
10 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi 2-sauv Trend 8mm
2-sauvainen Ek Trend on edullinen valkolakatun tammen värinen laminaattilattia, joka antaa vaalean ja lämpimän vaikutelman. Megaloc-järjestelmän ansiosta 8 millimetrin paksuinen lattia on erittäin helppo asentaa ilman liimaa. Helposti puhtaana pidettävä vaalea lattia saa huoneen tuntumaan kokoaan suuremmalta.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Ek Old Light -laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 15 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13778
Sävy Keskitumma
Click-lukkopontti Click
Pintarakenne Sileä
Lattia kuvio 2-stav
Laatu Luokka 32
Tyyli Tammi
Tavaramerkki Classen