Laminaatti Vaahtera Camedo 1-sauvainen

AC3, 7mm, 2,25m2/pkt
Tuotenumero: 651505
Paino: 13.7284775
Camedo on kaunis 1-sauvainen vaahteralaminaattilattia, joka on helppo asentaa. Lattialaudoissa on ainutlaatuinen ja elävä pinta, jossa on hienoja sävyeroja. Lattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
3-4 viikot
0 00 /kpl
kpl
= 2,25 m2
Laminaatti Vaahtera Camedo 1-sauvainen
Luonnollisen näköinen laminaattilattia vaaleaa vaahterajäljitelmää, jossa on erilaisia pehmeitä sävyjä. Luo rauhallista ja kodikasta tunnelmaa ja sopii hyvin useimpiin huoneisiin. Vain 7 mm paksu laminaattilattia sopii erityisen hyvin remontointiin.
Lattialautojen mitat: 1286 x 194 x 7,0 mm
Takuu: 10 vuotta

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Laatuluokka Luokka 31
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Vaahtera
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen