Laminaatti White Spruce 1-sauvainen

AC3, 7mm, 2,25m2/pkt
Tuotenumero: 651508
Paino: 13.73
White Spruce on 1-sauvainen ja 7 mm paksu helposti asennettava laminaattilattia. Rustiikkisen lattian puurakenne saa aikaan luonnollisen vaikutelman. Lattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
3-4 viikot
31 39 /kpl
kpl
Laminaatti White Spruce 1-sauvainen
Koristeellinen ja rustiikkinen harmaanruskea laminaattilattia mäntyjäljitelmää. Lankkuja myötäilevät syyt luovat kauniin luonnollisen ilmeen. Sopii hyvin sekä moderniin että perinteiseen sisustukseen.
Lattialautojen mitat: 1286 x 194 x 7,0 mm Takuu: 10 vuotta

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 31961
Laatuluokka Luokka 31
Click-lukkopontti Click
Imitaatio White Spruce
Heijastavuus 0.5
Pintarakenne Rakenne
Tavaramerkki Classen
DIY Category Houses & Holiday houses