Laminaatti XXL Horizon 8mm

8x243x2175, 3,171 m2/pkt, AC4/32, click Megaloc
Tuotenumero: 651695
Paino: 23.04
XXL Horizon -laminaattilattia (8 mm) on moderni XXL-mallinen laminaattilattia, jonka jokainen lankku on 2175 mm pitkä ja 243 mm leveä.
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
14 95 /m2
kpl
Laminaatti XXL Horizon 8mm
XXL Horizon -laminaattilattia (8 mm) on moderni XXL-mallinen laminaattilattia, jonka jokainen lankku on 2175 mm pitkä ja 243 mm leveä. Se saa tilan tuntumaan pitemmältä ja luo vaaleasta puusta inspiraationsa saaneen ilmeen. Saksalaisen lattiavalmistaja Classensin lattia, joka on tunnettu autenttisista pinnoista ja modernista sisustuksesta. Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Käyttöluokka

Lattian AC-luokka on 4, joka tarkoittaa, että lattia on erittäin kulutuksenkestävä niin kodin käytetyimmissä tiloissa kuin keskisuuren kulutuksen julkisissa tiloissa, kuten putiikeissa ja ravintoloissa.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megaloc-järjestelmällä lattian asennus on jopa kolme kertaa nopeampi kuin perinteisellä napsautusjärjestelmällä. Lattialaudoissa on näppärä lukitustoiminto, joka suojaa jopa kosteuden läpäisyltä.

Lattialämmitys

Parketin alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys ei vain pidä jalkoja lämpimänä talvella, vaan vähentää myös koko asunnon lämmityskustannuksia.
Lataa lisätiedot
Nopeat tiedot
Tavaramerkki Classen