Laminaatti Tammi 1-sauv Vintage 8mm

8 mm, AC4/32, 2,13m2
Tuotenumero: 13740
Paino: 15
1-sauvainen Vintage on kaunis maalaistyylinen laminaattilattia. Äärimmäisen kestävän lattian asentaminen on helppoa liimattoman ponttijärjestelmän ansiosta.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
12 95 /m2
kpl
Laminaatti Tammi 1-sauv Vintage 8mm
Vintage on lämpimän tammen värinen maalaistyylinen laminaattilattia. Lankkumalli tekee lattiasta yhtenäisen ja saumattoman. Se kohottaa huoneen ilmettä ja antaa ylellisen vaikutelman. 8 millimetriä paksun Vintage-lattian pohja on ympäristöystävällistä HDF-materiaalia.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 25 vuotta
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13740
Laatuluokka Luokka 32
Sävy Keskitumma
Imitaatio Tammi
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei