Laminaatti Mänty 1-sauv Luonnollinen 8mm

8 mm, AC4/32, 2,13m2 -POISTOTUOTE
Tuotenumero: 13730
Paino: 15
1-sauvainen Pine Natur on kaunis ja helposti asennettava laminaattilattia, joka muistuttaa klassista mäntylattiaa. Kestävä lattia sopii kodin eniten käytettyihin tiloihin.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
8 45 /m2
kpl
Laminaatti Mänty 1-sauv Luonnollinen 8mm
Kaunis 1-sauvainen Pine-laminaatti näyttää käsittelemättömältä, vanhalta mäntylattialta. 8 millimetriä paksun lattian pohja on ympäristöystävällistä HDF-materiaalia. Liimattoman ponttijärjestelmän ansiosta lattian asentaminen on helppoa.

Käyttöluokka

Kestävän lattian AC-luokitus on 4, joten se on kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto kodin käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten pienehköihin myymälöihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13730
Laatuluokka Luokka 32
Sävy Vaalea
Tavaramerkki MyFloor