Laminaatti Travertine

8x280x604 mm, 2,367 m2/kpl, AC4/32, Megaloc 2.X, Classen
Tuotenumero: 651546
Travertine on vaalea ja moderni laattalaminaatti. Helposti asennettavan lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin.
Näytä enemmän
kpl
stock
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
delivery-truck
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
close
Hae postinumeroa

Laminaatti Travertine

HUOM.! Toimittaja on päivittänyt tuotteen vastaavaan. Jos olet aikaisemmin ostanut samaa laminaattia pintojen kuvio ja sävy voivat vaihdella ja napsautusjärjestelmät eivät välttämättä sovi yhteen. Vaalea ja moderni laattalaminaatti, joka muistuttaa travertiini-kalkkikiveä. Laattojen viistetyt reunat, vaaleanharmaat saumat ja rakenne vahvistavat vaikutelmaa aidosta kivilattiasta. Laatat ovat kätevän kokoisia, minkä ansiosta ne ovat kevyitä ja helppoja asentaa.

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Lattialautojen mitat: 604 x 280 x 8,0 mm

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.
Näytä enemmän
Tavaramerkki Classen