AKRYYLISAUMAMASSA BOSTIK

Maalarinakryyli, 300 ml, valkoinen
Tuotenumero: 18182
Vesiohenteinen, miedon tuoksuinen korroosiota aiheuttamaton yksikomponenttinen akryylilateksimassa. Kuovii nopeasti, turvallinen lemmikkieläimille ja päällemaalattava. Ei värjää ympäröiviä materiaaleja.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

AKRYYLISAUMAMASSA BOSTIK

Vesiohenteinen, miedon tuoksuinen korroosiota aiheuttamaton yksikomponenttinen akryylilateksimassa. Kuovii nopeasti, turvallinen lemmikkieläimille ja päällemaalattava. Ei värjää ympäröiviä materiaaleja.

Kättöalue

Betoni-, puu-, kivi-, tiili, kipsilevy- ja muiden pintojen tiivistämiseen ja saumaamiseen sisätiloissa. Saumaamiseen ikkunoiden ja ovien ympärillä. Katto- ja jalkalistojen taakse esimerkiksi vedon estämiseksi tai äänenvaimennukseksi sekä venttiilien ja putkiläpivientien ympärille.

Työohje

1. Varmista, että pinnat ovat puhtaita ja kuivia. Heikot ja huokoiset pinnat käsitellään pohjusteella, jossa on 1 osa akryylimassaa ja 2 osaa vettä. Käsitellyn pinnan on oltava täysin kuiva ennen massan levittämistä. Käytä tarvittaessa tunnettua pohjamateriaalia, jotta saat halutun sauman leveyden suhteen. Tähän käy esimerkiksi Bostik Pohjanauha. Sauman leveyden tulee olla vähintään 4 mm ja enintään 20 mm. Saumausmassaa ei saa levittää, jos lämpötila on alle +10 °C tai suhteellinen kosteus yli 50 %. Saumausmassa levitetään massapuristimella. Massa on levitettävä niin, että se täyttää sauman kokonaan. Purista saumausmassaa heti levittämisen jälkeen, jotta se tarttuu hyvin suman reunoihin. Tasoita sitten saumausmassa kostutetulla saumalastalla, sienellä tai tasoituslastalla. Parhaan tuloksen saamiseksi on varmistettava, ettei lateksimassa tartu sauman pohjaan. Se estää massaa liikkumasta sauman mukana. Puhdistus Poista yli pursunut saumausmassa ja puhdista vedellä.

Työsuojelu

TUotteen sisältö ei ole nykyisen lainsäädäänön mkana luokiteltu vaaralliseksi terveydelle tai tulenaraksi. Katso lisätietoja käyttöturvallisuustiedotteesta.
Näytä enemmän
Merkinnät
GHS06
Välittömästi myrkyllinen
GHS07
Haitallinen/ärsyttävä
GHS05
Syövyttävä
GHS08
Vakava terveysvaara
GHS09
Ympäristövaara
Vaaralausekkeet
H301
Myrkyllistä nieltynä.
H302
Haitallista nieltynä.
H310
Tappavaa joutuessaan iholle.
H314
Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
H315
Ärsyttää ihoa.
H317
Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
H318
Vaurioittaa vakavasti silmiä.
H330
Tappavaa hengitettynä.
H373
Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
H400
Erittäin myrkyllistä vesieliöille.
H410
Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
H411
Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
Tavaramerkki Bostik