Lattialaatta Gres 30x30

sileä, terrakotta, 1,62 m2/paketti, paksuus 7 mm, liukkaudenesto R10, pakkasenkestävä, veden imeytyminen 0,1 %
Tuotenumero: 06242
Paino: 25.19
Tyylikäs neliönmuotoinen klinkkerilaatta, joka on helppo yhdistää erilaisiin sisustuksiin ja tehosteväreihin. Laatta soveltuu sekä seiniin että lattioihin.
Laatassa on liukuestepinta ja se on pakkasenkestävä, minkä ansiosta laatta soveltuu käytettäväksi portaissa sekä muissa ulkotiloissa, joissa pinta altistuu kovalle kulutukselle ja lämpötilan vaihteluille.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
7 95 /m2
kpl
Lattialaatta Gres 30x30
Klinkkeriä käytetään pääsääntöisesti lattioihin, mutta se toimii hyvin myös seinissä, terassin lattiassa sekä ulkorappusissa. Korkean lujuutensa ansioista klinkkerilaatta kestää hyvin kylmää/pakkasta sekä lämpöä, joten se soveltuu käytettäväksi esimerkiksi lattialämmityksen kanssa.

Mitat:

300x300x7mm
Pakkauksessa 18 laattaa
1,62m2/pakkaus

Ominaisuudet

Klinkkerilaatta muodostuu poltetusta savilaatasta. Suurin klinkkerin ja kaakelin välinen ero on laatan huokoisuus, kaakeli on huomattavasti klinkkeria huokoisempi. Klinkkerilaatalla on paremmat lujuusominaisuudet sekä se kestää paremmin erilaista rasitusta kuten kulutusta, pakkasta, kemikaaleja yms. Klinkkerin vedenimukyky* on noin 0,5-2%.
*Kuivan materiaalin paino suhteessa suurimpaan määrään vettä, jonka laatta imee tietyllä paineella tiettynä aikana; kosteussuhde ilmoitetaan prosentteina.

Huomioi klinkkereitä ostaessasi

Klinkkeri on luonnontuote, siksi laattojen sävyerot voivat vaihdella eri valmistuserien välillä. Tarkista tämän vuoksi, että laattapakkausten eränumero on sama. Näin minimoit mahdollisen laattojen välisen sävyeron.

Lasittamattomassa laatassa ei ole lainkaan lasitusta joka voisi kulua pois. Tämän tyyppiset laatat ovat kokonaan samaa materiaalia ja väriä ja näyttävät kuluessaankin jatkuvasti samalle.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 06242