Lattianäyte Ceramico Slim Amalfi 4 mm

25x17,3 cm
Tuotenumero: 656184
Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta Tilaa lattianäyte ennen uuden lattian ostamista, jotta voit vertailla lattioita kaikessa rauhassa.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lattianäyte Ceramico Slim Amalfi 4 mm

HUOM: toimittaja on tehnyt päivityksiä tähän lattiaan. Jos olet aiemmin ostanut samannimistä lattiaa, pinnat voivat poiketa toisistaan ulkonäöltään ja sävyltään.

Ceramico Slim Universal Amalfi 4 mm design-lattia on saksalaisen Classenin valmistama ympäristöystävällinen vinyylilattia, joka ei sisällä PVC:tä. Lattian ydin on valmistettu niin sanotusta ceramin-materiaalista, ekologisesta, mineraaleista valmistetusta komposiittimateriaalista, joka tekee käytöstä ympäristöystävällisempää. Lattia on ääntä vaimentava, vedenpitävä ja myös 100-prosenttisen kierrätettävä.

Ceramico Slim on saksalaisen lattiavalmistajan Classenin uuden sukupolven design-lattia. Malliston lattiat ovat täysin ekologisia, eivätkä ne sisällä PVC:tä eivätkä klooria, ja lisäksi ne on valmistettu yksinomaan vastuullisen metsätalouden puusta. Lattioiden perusta koostuu puusta, jonka käsittelemättömät puukuidut kapseloidaan polymeerin avulla ja puristetaan sitten hiljattain kehitettyyn ytimeen nimeltä Composite Solid Fibreboard (CSF). CSF-ytimen ansiosta äänenvoimakkuus on suhteellisesti pienempi Ceramico-lattiaa käytettäessä, ja lattialla on lämpimämpi kävellä kuin esimerkiksi tavallisella laminaattilattialla. Ceramico-mallisto kestää lämpötilan vaihteluita ja on myös 100-prosenttisen vedenpitävä, mikä tarkoittaa, että lattioita voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, kuten keittiöissä ja kylpyhuoneissa. On myös syytä pitää mielessä, että Ceramico-malliston kaikki lattiat ovat täysin kierrätettäviä.

Kestävyysluokka

Lattian AC-luokitus on 4, mikä tekee siitä erittäin kulutuksenkestävän, ja siksi se sopii kodin käytetyimpiin tiloihin sekä yleisiin tiloihin, joissa käyttöaste on keskitasoa, kuten myymälöihin ja ravintoloihin.

Nopea lattian asennus napsautusjärjestelmällä

Ceramico Slim -tuotekategorian lattiat on varustettu napsautusjärjestelmällä, jonka ansiosta lankut voidaan napsauttaa yhteen. Lankkujen muotoilun ja napsautusjärjestelmän ansiosta lattiassa ei ole liitoksia ja se on suojattu myös kosteuden tunkeutumiselta, kunhan asennus on suoritettu asianmukaisesti.

Takuu

Lattialla on 20 vuoden takuu, kun asennus on suoritettu oikein asennusohjeita noudattaen. Takuu koskee asennusta kotiympäristöissä.

Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 52306
Tavaramerkki Ceramico Slim