LATTIANÄYTE HYBRIDIPARKETTI TAMMI TUGELA OAK 190MM BARLINEK

200x190 mm
Tuotenumero: 654229
Tilaa näytepala ennen uuden parkettilattian ostamista, jotta voit vertailla lattiavaihtoehtoja kaikessa rauhassa.
HUOM! Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

LATTIANÄYTE HYBRIDIPARKETTI TAMMI TUGELA OAK 190MM BARLINEK

Puulattia Hybrid Tugela Oak on Barlinekin valmistama uuden sukupolven hybridilattia. Hybridinimike perustuu lattian ainutlaatuiseen rakenteeseen. Lattian ydin koostuu SPC-lattian kaltaisesta mineraalikomposiitista, kun taas pinta on valmistettu puuviilusta, joka on päällystetty erittäin kestävällä mattalakalla. Koostumuksensa ansiosta lattia on sekä vedenpitävä että erittäin kestävä ja sietää hyvin likaa ja pinnoitteita.

Tugela Oak on sävyltään lämmin ja luo tilaan luonnollisen ja retrohenkisen tunnelman. Lattia sopii hyvin avoimiin ympäristöihin, joissa seinissä ja huonekaluissa on erilaisia värisävyjä. Mikroviistettyjen lankkujen pinta on harjattu, mikä vahvistaa vaikutelmaa lattian luonnollisesta sopivuudesta tilaan. Tugela Oak voidaan asentaa kelluvasti eikä kynnyksiä tai listoja tarvita. Lattia asennetaan paikoilleen kiinni napsautettavilla lukkoponteilla, joten sen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Lattia tulee hyvin esille suurissa tiloissa, joihin tulee riittävästi valoa ja joissa on peilejä ja taidetta. Mikroviistetyissä lankuissa on harjattu pinta, joten lattia istuu luonnollisesti osaksi huonetta. Tugela Oak voidaan asentaa kelluvasti eikä kynnyksiä tai listoja tarvita. Lattia asennetaan paikoilleen kiinni napsautettavilla lukkoponteilla, joten sen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Takuu

Tugela Oakilla on 30 vuoden takuu kotiympäristöön asennettuna, mikäli asennus tapahtuu oikein ja asennusohjeita noudatetaan. Julkisiin tiloihin asennettuna tuotteella on 5 vuoden takuu.

Lattialämmityksen asentamista lattian alle ei suositella.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero WBB-DBE1-LI5-XXR-X07190-N
Tavaramerkki Barlinek