Lattianäyte Morning Oak Pergo

8x190x200mm
Tuotenumero: 654904
Tilaa lattianäyte ennen uuden lattian ostamista, jotta voit vertailla lattioita kaikessa rauhassa.
Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lattianäyte Morning Oak Pergo

LATTIANÄYTE LAMINAATTILATTIA MORNING OAK 8MM PERGO

Tilaa lattianäyte ennen uuden lattian ostamista, jotta voit vertailla lattioita kaikessa rauhassa. HUOM! Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Morning Oak 8 mm on tyylikäs, vaaleanharmaa laminaattilattia, joka luo romanttisen ja levollisen tunnelman. Morning Oak pohjoismaiseen tyyliin. Lattiaa näyttää täysin aidolta puulta, ja se on myös erittäin kosteudenkestävä. Käsittelyn ansiosta halkeamat ja oksakohdat erottuvat mukavina yksityiskohtina. Tämä lattia on täydellinen jokaiseen kotiin!

Ruotsalaisesta Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-lattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja PerfectFold-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Pergo