Lattianäytteet Chocolate 8mm

18x25cm
Tuotenumero: 651599
Tilaa lattianäyte ennen uuden lattian ostamista, jotta voit vertailla lattioita kaikessa rauhassa.
Lattianäytteillä ei ole vaihto- ja palautusoikeutta
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Lattianäytteet Chocolate 8mm

Tilaa näytepala ennen uuden lattian ostamista, jotta voit vertailla lattiavaihtoehtoja kaikessa rauhassa. Näytteet lähetetään lähimpään DHL:n toimipisteeseen postipakettina.
Chocolate on 1-sauvainen ja lämmin suklaanruskean sävyinen laminaattilattia. Klassinen lankkumalli antaa lattialle yhtenäisen ilmeen. Tyylipuhtaat lankut vahvistavat vaikutelmaa puulattiasta ja niiden päällä on miellyttävä kävellä.

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Lattialautojen mitat: 1286 x 194 x 8,0 mm

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Chocolate-laminaattilattia on helppo ja nopea asentaa Megaloc-järjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 651599
Tavaramerkki Classen