Klinkkeri Damasco 30x60 Harmaa

Matta, 1,6 m2/pakkaus, luokka 4, R9, pakkasenkestävä - TILAPÄISESTI LOPPU
Tuotenumero: 6751020
Paino: 31.33
Harmaa struktuuripintainen klinkkerilaatta, koko 29,7x59,8 cm. Kulutuskestävyysluokka 3. Sopii niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön tai eteiseen.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Available Verkossa
Lähetetään
10-15 arkipäivät sisällä
0 00 /kpl
kpl
= 1,00 m2
Klinkkeri Damasco 30x60 Harmaa
Harmaa struktuuripintainen klinkkerilaatta, koko 29,7x59,8 cm. Kulutuskestävyysluokka 3. Sopii niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön tai eteiseen. Pakkaus sisältää 9 tummaa laattaa.

Tiedot

Kaakelit ovat savesta poltettuja keraamisia laattoja. Tärkein ero klinkkerin ja kaakelin välillä on niiden huokoisuus: materiaalina klinkkeri on kaakelia huomattavasti tiiviimpää. Tämän vuoksi klinkkeri on kaakelia kestävämpi materiaali ja kestää paremmin esimerkiksi kulutusta, pakkasta ja kemikaaleja.

Klinkkerejä voi käyttää seinä- ja lattialaattoina toisin kuin monia kaakeleita. Kylpyhuoneeseen tarvittavan materiaalin määrää laskettaessa kannattaa varata 10 % ylimääräistä, jotta materiaali ei varmasti lopu kesken.

Kulutuskestävyysluokka

Kulutuskestävyys ilmoitetaan seuraavalla neliportaisella asteikolla (2–5):
Luokka 2 – Klinkkerilaatta soveltuu sisätiloihin, joissa laatta ei altistu kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen.
Luokka 3 – Klinkkerilaatta soveltuu sisätiloihin, joissa laatta altistuu suhteellisen kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja terassille.
Luokka 4 – Klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu kovalle kulutukselle, esimerkiksi toimistoihin ja kokoustiloihin.
Luokka 5 – Klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu erittäin kovalle kulutukselle, esimerkiksi myymälöihin ja muihin vilkkaassa käytössä oleviin tiloihin.

Liukkaudenestoluokka

Liukkaudenestoluokka (R9–R11) ilmaisee laatan liukkauden: mitä korkeampi luku, sitä karheampi pinta.
Nopeat tiedot
Liukueste R9
Liukastumisen esto Ja
Tavaramerkki Cersanit