Lattialaatta Damasco 29,7x29,7

1,32 m2/pakkaus, 29,7x29,7, paksuus 8mm, sileä, luokka 3, liukkaudenesto R9, pakkasenkestävä, veden imeytyminen 0,1 %
Tuotenumero: 06244
Paino: 24.17
Antrasiitinvärinen neliönmuotoinen klinkkerilaatta, joka soveltuu seinä- ja lattiakäyttöön esimerkiksi kosteissa tiloissa.
Laatassa on liukuestepinta ja se on pakkasenkestävä, minkä ansiosta laatta soveltuu käytettäväksi portaissa sekä muissa ulkotiloissa, joissa pinta altistuu kovemmalle kulutukselle.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
9 95 /m2
kpl
Lattialaatta Damasco 29,7x29,7
Klinkkeriä käytetään pääsääntöisesti lattioihin, mutta se toimii hyvin myös seinissä, terassin lattiassa sekä ulkorappusissa. Korkean lujuutensa ansioista klinkkerilaatta kestää hyvin kylmää/pakkasta sekä lämpöä, joten se soveltuu käytettäväksi esimerkiksi lattialämmityksen kanssa.

Mitat:

300x300x8mm
Pakkauksessa 15 laattaa
1,32m2/pakkaus

Ominaisuudet

Klinkkerilaatta muodostuu poltetusta savilaatasta. Suurin klinkkerin ja kaakelin välinen ero on laatan huokoisuus, kaakeli on huomattavasti klinkkeria huokoisempi. Klinkkerilaatalla on paremmat lujuusominaisuudet sekä se kestää paremmin erilaista rasitusta kuten kulutusta, pakkasta, kemikaaleja yms. Klinkkerin vedenimukyky* on noin 0,5-2%.
*Kuivan materiaalin paino suhteessa suurimpaan määrään vettä, jonka laatta imee tietyllä paineella tiettynä aikana; kosteussuhde ilmoitetaan prosentteina.

Huomioi klinkkereitä ostaessasi

Klinkkeri on luonnontuote, siksi laattojen sävyerot voivat vaihdella eri valmistuserien välillä. Tarkista tämän vuoksi, että laattapakkausten eränumero on sama. Näin minimoit mahdollisen laattojen välisen sävyeron.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 06244