Lattialaatta Fargo 30x60 Tummanharmaa

1,6m2
Tuotenumero: 06256
Paino: 19.1
9 kpl upeita tummanharmaita klinkkereitä, koko 30x60.
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
11 96 /kpl
kpl
Lattialaatta Fargo 30x60 Tummanharmaa
9 kpl upeita tummanharmaita klinkkereitä, koko 30 x 60 cm. Laattojen kulutuskestävyysluokka on 3, mikä tarkoittaa, että niitä suositellaan esimerkiksi kylpyhuoneisiin. Alta voit lukea lisää kulutuskestävyydestä.

Kaakeleiden ja klinkkereiden ero

Kaakelit ovat savesta poltettuja keraamisia laattoja. Tärkein ero klinkkerin ja kaakelin välillä on niiden huokoisuus: materiaalina klinkkeri on kaakelia huomattavasti tiiviimpää. Tämän vuoksi klinkkeri on kaakelia kestävämpi materiaali ja kestää paremmin esimerkiksi kulutusta, pakkasta ja kemikaaleja.

Klinkkerejä voi käyttää seinä- ja lattialaattoina toisin kuin monia kaakeleita. Kylpyhuoneeseen tarvittavan materiaalin määrää laskettaessa kannattaa varata 10 % ylimääräistä, jotta materiaali ei varmasti lopu kesken.

Kulutuskestävyysluokka

Kulutuskestävyys ilmoitetaan seuraavalla neliportaisella asteikolla (2–5):
Luokka 2 – Klinkkerilaatta soveltuu sisätiloihin, joissa laatta ei altistu kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen.
Luokka 3 – Klinkkerilaatta soveltuu sisätiloihin, joissa laatta altistuu suhteellisen kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja terassille.
Luokka 4 – Klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu kovalle kulutukselle, esimerkiksi toimistoihin ja kokoustiloihin.
Luokka 5 – Klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu erittäin kovalle kulutukselle, esimerkiksi myymälöihin ja muihin vilkkaassa käytössä oleviin tiloihin.

Liukkaudenestoluokka

Liukkaudenestoluokka (R9–R11) ilmaisee laatan liukkauden: mitä korkeampi luku, sitä karheampi pinta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 06256
Liukueste R9
Liukastumisen esto Ja
DIY Category Houses & Holiday houses