Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Lattialaatta Fargo 32x32
Kestävä ja tyylikäs neliönmuotoinen klinkkerilaatta. Kulutuskestävyysluokka 3. Pakkaus sisältää 12 ruskeaa laattaa. Kaakelit ovat savesta poltettuja keraamisia laattoja. Tärkein ero klinkkerin ja kaakelin välillä on niiden huokoisuus: materiaalina klinkkeri on kaakelia huomattavasti tiiviimpää. Tämän vuoksi klinkkeri on kaakelia kestävämpi materiaali ja kestää paremmin esimerkiksi kulutusta, pakkasta ja kemikaaleja.

Tarkista aina pakettien eränumerot ennen tuotteen ostamista, sillä erien värisävyissä voi olla eroja.

Klinkkerejä voidaan käyttää seinä- ja lattialaattoina toisin kuin useita kaakeleita. Kylpyhuoneeseen tarvittavan materiaalin määrää miettiessä on hyvä varata 10 % ylimääräistä, jotta materiaali ei varmasti lopu kesken.

Kulutuskestävyysluokka

Kulutuskestävyys ilmoitetaan seuraavalla neliportaisella asteikolla (2–5):
Luokka 2 - klinkkerilaatta soveltuu sisäkäyttöön tiloihin, joissa laatta ei altistu kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen.
Luokka 3 - klinkkerilaatta soveltuu sisäkäyttöön tiloihin, joissa laatta altistuu suhteellisen kovalle kulutukselle, esimerkiksi kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen ja terassille.
Luokka 4 - klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu kovalle kulutukselle, esimerkiksi toimistoihin ja kokoustiloihin.
Luokka 5 - klinkkerilaatta soveltuu tiloihin, joissa laatta altistuu erittäin kovalle kulutukselle, esimerkiksi myymälöihin ja muihin vilkkaassa käytössä oleviin tiloihin.

Liukkaudenestoluokka

Liukkaudenestoluokat (R9–R11) ilmaisevat laatan liukkauden: mitä korkeampi luku, sitä karheampi pinta.

PERUSTIEDOT

Käyttökohteet Sisällä
Leveys 32 cm
Pinta Matta
Pituus 32 cm
Tavarantoimittajan tuotenumero 06255
Väri Harmaa

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita