Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Lattialaatta Gres 30x60
Klinkkeriä käytetään pääsääntöisesti lattioihin, mutta se toimii hyvin myös seinissä, terassin lattiassa sekä ulkorappusissa. Korkean lujuutensa ansioista klinkkerilaatta kestää hyvin kylmää/pakkasta sekä lämpöä, joten se soveltuu käytettäväksi esimerkiksi lattialämmityksen kanssa.

Mitat:

300x600x8,5mm
Pakkauksessa 9 laattaa
1,60m2/pakkaus

Ominaisuudet

Klinkkerilaatta muodostuu poltetusta savilaatasta. Suurin klinkkerin ja kaakelin välinen ero on laatan huokoisuus, kaakeli on huomattavasti klinkkeria huokoisempi. Klinkkerilaatalla on paremmat lujuusominaisuudet sekä se kestää paremmin erilaista rasitusta kuten kulutusta, pakkasta, kemikaaleja yms. Klinkkerin vedenimukyky* on noin 0,5-2%.
*Kuivan materiaalin paino suhteessa suurimpaan määrään vettä, jonka laatta imee tietyllä paineella tiettynä aikana; kosteussuhde ilmoitetaan prosentteina.

Huomioi klinkkereitä ostaessasi

Klinkkeri on luonnontuote, siksi laattojen sävyerot voivat vaihdella eri valmistuserien välillä. Tarkista tämän vuoksi, että laattapakkausten eränumero on sama. Näin minimoit mahdollisen laattojen välisen sävyeron.

PEI -luokka

Kaakelit ja klinkkerit voidaan jaotella ns. PEI -luokan mukaan. Luokitus määrittää sen kuinka hyvin lasitetun laatan lasitus kestää kulutusta. Kaakeleiden ja klinkkerien lasituksessa on usein kuvioita tai sävyjä, joten on tärkeää että oikeanlainen laatta on oikeanlaisessa ympäristössä.

Lasittamattomassa laatassa ei ole lainkaan lasitusta joka voisi kulua pois. Tämän tyyppiset laatat ovat kokonaan samaa materiaalia ja väriä ja näyttävät kuluessaankin jatkuvasti samalle.

PERUSTIEDOT

Käyttökohteet Sisällä/Ulkona
Leveys 60 cm
Paketin paino 30.4 kg
Paksuus 8,5 mm
Pinta Matta
Pituus 30 cm
Tavarantoimittajan tuotenumero 06241
Väri Antrasiitti

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita