Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Beauty Elegantti Tammi 7mm KL31
Beauty Elegant on kaunis ja edullinen laminaattilattia, jonka värinä on lämmin tammi. Klassinen 3-sauvainen malli tekee lattiasta elävän näköisen. Kätevän ponttijärjestelmän ansiosta 7 millimetrin paksuinen lattia on erittäin helppo asentaa.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 10 vuotta

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 31
Leveys 194 mm
Paketin paino 13.56 kg
Paksuus 7 mm
Pintarakenne Sileä
Pituus 1290 mm
Sauvojen lukumäärä 3
Sävy Keskitumma
Tavarantoimittajan tuotenumero 13614

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita