Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Dynamic Harmaa Tammi 8mm KL32
Dynamic on 1-sauvainen ja 8 mm laminaattilattia, jonka värinä on käytännöllinen Mammoth Grey -harmaa tammi. Se antaa huoneelle raikkaan ja trendikkään ilmeen. Laudat ovat kapeahkot ja niissä on viisteet joka sivulla, mikä korostaa luonnollista vaikutelmaa. Dynamic on laadukas lattia, jolla on 15 vuoden takuu.

Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Dynamic-laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 32
Paketin paino 14.23 kg
Paksuus 8 mm
Pintarakenne Sileä
Sauvojen lukumäärä 1
Sävy Keskitumma
Tavarantoimittajan tuotenumero 13789

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita