Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Dynamic Musta Tammi 8mm KL32
Lämminhenkinen Dynamic on luonnollinen, tumman tammen värinen laminaattilattia. Rustiikkisessa lankkulattiassa on kiillotettu ja sileä pinta, joka tuntuu miellyttävältä jalan alla. Laudoissa on kapeahko, 16 cm leveä malli ja viistotut reunat, mikä korostaa vaikutelmaa aidosta puulattiasta.

Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Grey Basalt -laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Lattian alle kannattaa asentaa sähkökäyttöinen tai vesikiertoinen lattialämmitys. Se vähentää energiankulutusta ja lämmittää talvella kylmiä varpaita. Sähköisen lattialämmityksen lämpötila ei saa olla yli 27 °C.
Takuu: 15 vuotta

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 32
Paketin paino 14.23 kg
Paksuus 8 mm
Pintarakenne Sileä
Sauvojen lukumäärä 1
Sävy Tumma
Tavarantoimittajan tuotenumero 13779

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita