Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Klinkkeri Antrasiitti 8mm KL32
Trendikäs antrasiitinharmaa laminaattilaattalattia. Lattialaattojen väri ja rakenne muistuttavat aitoa antrasiittiklinkkeriä. Viistereunoisten laattojen koko on 30 x 60 cm, minkä ansiosta ne ovat kevyitä ja lattia on helppo asentaa.

Lattialaattojen mitat: 605 x 282 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Kestävän lattian AC-luokitus on 4, joten se on kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto kodin käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten pienehköihin myymälöihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu:15 vuotta

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Imitaatio Klinkkeri
Laatuluokka Luokka 32
Paketin paino 14.57 kg
Paksuus 8 mm
Sävy Tumma
Tavarantoimittajan tuotenumero 13820

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita