Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Listone Beauty
Eläväpintaisen laminaattilattian vaaleat puunsävyt tuovat tilaan trendikkään ja nykyaikaisen ilmeen. Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta Listone Beauty -laminaattilattia on helppo asentaa ja lopputulos on laadukas. Vain 7 mm:n paksuinen lattia sopii erityisen hyvin remontointiin. Jos alusta on tasainen, lattia voidaan asentaa useimmiten vanhan lattian päälle, eikä oviin tarvitse tehdä suuria säätöjä.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Listone Beauty -laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Laatuluokka Luokka 31
Leveys 194 mm
Merkki Classen
Paketin paino 15 kg
Paksuus 7 mm
Pituus 1286 mm
Sävy Vaalea
Tavarantoimittajan tuotenumero 65103

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita