Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Premium Linnantammi 8mm KL32
Laadukas Elegant Premium on klassinen, vaalean tammen värinen laminaattilattia. Kapeahko lankkumalli antaa tilaan syvyyttä ja luonnollista ilmettä. Vaikutelmaa aidosta puulattiasta vahvistavat lisäksi viistetyt reunat ja pinnan miellyttävä mattaviimeistely.

Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm

Käyttöluokka

Elegant premium on huippulaatuinen lattia. Laminaattilattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Megaloc-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Laminaattilattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta.

Lattialämmitys

Laminaattilattian alle voi asentaa joko sähköisen tai vesikiertoisen lattialämmityksen. Lattialämmitys ei ainoastaan lämmitä varpaita, vaan auttaa myös säästämään asunnon lämmityskustannuksissa. Sähköisen lattialämmityksen lämpötila ei saa olla yli 27 °C.
Takuu: 15 vuotta

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 32
Leveys 160 mm
Paketin paino 14.23 kg
Paksuus 8 mm
Pintarakenne Sileä
Sauvojen lukumäärä 1
Sävy Vaalea
Tavarantoimittajan tuotenumero 13798

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita