Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Prestige Tumma Tammi 10mm KL33
Laadukas Prestige Dark on kaunis ja luonnollinen, hieman tummempi laminaattilattia. Klassisessa lankkumallissa on hieman kapeammat laudat, mikä vahvistaa puulattian vaikutelmaa. Tumma ja rustiikkinen lattia antaa tilaan viehättävän ilmeen ja sopii sekä moderniin että perinteiseen taloon. 10 millimetriä paksun äärimmäisen kestävän lattian pohja on ympäristöystävällistä HDF-materiaalia.

Käyttöluokka

1-sauvaisella Prestige-laminaattilattialla on AC-käyttöluokka 5, eli paras mahdollinen luokitus. Lattia on äärimmäisen kestävä, joten se sopii esimerkiksi suuriin toimistoihin, myymälöihin ja luokkahuoneisiin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

Takuu: 30 vuotta kotikäytössä, 5 vuotta julkisissa tiloissa.

PERUSTIEDOT

Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 33
Leveys 157 mm
Paksuus 10 mm
Pituus 1380 mm
Sauvojen lukumäärä 1
Sävy Tumma
Tavarantoimittajan tuotenumero 13954

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita