Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Promo Tammi
Edullinen perinteinen 3-sauvainen tammilaminaattilattia. Lattian korkeus on vain 6 mm. Ohuen rakenteen ansiosta se soveltuu erityisesti remonttikohteisiin. Jos alusta on tasainen, lattia voidaan asentaa useimmiten vanhan lattian päälle, eikä oviin tarvitse tehdä suuria säätöjä. Click-järjestelmän ansiosta lattian asennus on erittäin helppoa, ja se voidaan myös purkaa ja asentaa uudelleen toiseen kohteeseen.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka 3 tarkoittaa, että se sopii kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen ja keittiöön. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion Class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Parketin alle voidaan asentaa sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys. Lattialämmitys lämmittää jalkoja talvella ja vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 23
Leveys 193 mm
Paketin paino 15 kg
Paksuus 6 mm
Pituus 1376 mm
Sauvojen lukumäärä 3
Sävy Keskitumma
Tavarantoimittajan tuotenumero 13523

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita