Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Rustiikkinen Tammi 8mm KL32
Ek Rustikon elegantti, valkolakatun tammen värinen 3-sauvainen laminaattilattia. Vaalea tammi on neutraali valinta, joka sopii useimpiin tiloihin. Vaalea lattia tuo tilaan valoa, ja voi saada sen näyttämään kokoaan suuremmalta. Lattialautojen pohja on ympäristöystävällistä HDF-materiaalia ja niissä on kulutusta kestävä pinta. Liimaton ponttijärjestelmä tekee asentamisesta helppoa.

Käyttöluokka

Ek Rustik -laminaattilattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Laminaattilattian alle voi asentaa joko sähköisen tai vesikiertoisen lattialämmityksen. Lattialämmitys ei ainoastaan lämmitä varpaita, vaan auttaa myös säästämään asunnon lämmityskustannuksissa.
Takuu: 25 vuotta

PERUSTIEDOT

Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 32
Paketin paino 15 kg
Sauvojen lukumäärä 3
Sävy Vaalea
Tavarantoimittajan tuotenumero 13733

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita