Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Standard Tammi 7mm KL31
Kauniin laminaattilattian perinteinen tammimalli tuo kotiin lämmintä tunnelmaa. Lankkumalli antaa lattialle yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Koska lattia ei ole paksu, se sopii erityisen hyvin remontointiin. Jos alusta on tasainen, lattia voidaan asentaa useimmiten vanhan lattian päälle, eikä oviin tarvitse tehdä suuria säätöjä.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Takuu: 20 vuotta

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 31
Paketin paino 15 kg
Paksuus 7 mm
Pintarakenne Sileä
Sauvojen lukumäärä 1
Sävy Vaalea
Tavarantoimittajan tuotenumero 13651

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita