Laminaatti Tammi White

AC4, 8mm, 2,00m2/pkt
Tuotenumero: 651550
Paino: 13.9428916666667
White on 8 mm paksu ja helposti asennettava laminaattilattia kaunista valkoista tammea. Viisteet lautojen reunoissa. Laadukas lattia, jonka AC-käyttöluokka on 4.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Toimitusaika
3-4 viikot
15 95 /kpl
kpl
Laminaatti Tammi White
Valkolakattu laminaattilattia tammijäljitelmää. Sopii niin moderniin kuin perinteiseen sisustukseen ja luo tyylikästä tunnelmaa.
Lattialautojen mitat: 1286 x 160 x 8,0 mm.

Käyttöluokka

Lattian AC-käyttöluokka 4 tekee siitä sopivan talon käytetyimpiin tiloihin ja normaalikäytössä oleviin julkisiin tiloihin, kuten kauppoihin ja ravintoloihin.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 35153
Laatuluokka Luokka 32
Click-lukkopontti Click
Imitaatio Tammi
Heijastavuus 0.5
Tavaramerkki Classen
DIY Category Houses & Holiday houses