Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Laminaatti Trend Harmaa Tammi 7mm KL31
Trend on vaalean tammen värinen laminaattilattia, joka sopii trendikkääseen tyyliin. Lankkumalli antaa lattialle yhtenäisen ja ylellisen ilmeen. Trend on helposti asennettava laminaattilattia, jonka pohja on ympäristöystävällistä HDF-materiaalia. Lattian rakennuskorkeus on vain 7 mm, joten se sopii erityisen hyvin remonttikohteisiin.

Käyttöluokka

Laminaattilattian AC-käyttöluokka 3 tekee siitä sopivan kovan kulutuksen tiloihin, kuten eteiseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön. AC-lyhenne tulee sanoista Abrasion class, kulutusluokka. Eurooppalaiset valmistajat käyttävät tunnusta laminaattilattioiden luokitteluun käyttökohteen mukaan. Luokitus perustuu lattian kestävyyteen muun muassa kulutuksen, iskujen, tahrojen ja lämmön suhteen.

Click-järjestelmä nopeuttaa asennusta

Click-järjestelmän ansiosta lattian asennuksen voi tehdä nopeasti ja helposti itse. Lattialevyjen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen. Lattian voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, eikä sitä tarvitse liimata. Alusmateriaalin käyttöä suositellaan.

Lattialämmitys

Sekä sähköinen että vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa parketin alle. Lattialämmitys lämmittää paitsi kylmiä jalkoja talvella, myös vähentää koko asunnon lämmityskustannuksia.

Takuu: 20 vuotta kotikäytössä, 2 vuotta julkisissa tiloissa.

PERUSTIEDOT

Imitaatio Tammi
Laatuluokka Luokka 31
Leveys 193 mm
Paketin paino 15 kg
Paksuus 7 mm
Pituus 1376 mm
Sauvojen lukumäärä 1
Sävy Vaalea
Tavarantoimittajan tuotenumero 13652

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita