Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Ethän unohda!Tuotteita, jotka sopivat hyvin yhteen tuotteen Vinyylilattia Neo Wood 15 kanssa:

Tuotetiedot

Vinyylilattia Neo Wood 15
NEO on uuden sukupolven lattia, jossa vinyylin ja laminaatin upeat ominaisuudet yhdistyvät. Tuloksena on vedenkestävä, jykevä ja ympäristöystävällinen lattia. NEO tuntuu ja näyttää laminaatilta ja sitä on saatavana laadukkaina puu- kivijäljitelminä. Lattian ydin on uutta CSF-materiaalia, mikä takaa sen ympäristöystävällisyyden. Vaalea ja kaunis puulattia sopii hyvin niin vanhoihin ympäristöihin kuin nykyaikaiseen ryhdikkääseen sisustukseen. Lattiapäällyste on helppo asentaa kevyen kulutuksen kaupallisiin tiloihin ja useimpiin kodin tiloihin: eteiseen, keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, käytäviin ja verannalle. Se toimii hyvin myös vierasvessassa, joka ei ole märkätila.

Vedenkestävä ja ympäristöystävällinen

Lattiaelementit valmistetaan polypropeenia ja puukuituja sisältävästä komposiittimateriaalista, joka ei turpoa. Biomateriaaliksi luokiteltava materiaali on lämmönkestävää, muotonsa säilyttävää ja täysin kierrätettävää. Lattiapäällyste ei sisällä lainkaan PVC:tä, klooria, formaldehydiä, pehmentimiä tai raskasmetalleja. Nelikerroksisen Sealtec-pintakäsittelyn ansiosta luistamaton ja jalan alla lämpimältä tuntuva lattia kestää hyvin UV-säteilyä. Materiaalin keveys vähentää päästöjä kuljetuksen aikana.

Helppo asentaa

Lattia on erittäin helppo asentaa Megaloc-asennusjärjestelmän ansiosta. Megalocin avulla lattian asennus käy kolme kertaa nopeammin perinteiseen ponttijärjestelmään verrattuna. Lattialaudoissa on kätevä lukitus, joka suojaa myös kosteuden tunkeutumiselta. Ohutta lattiamateriaalia voi leikata mattoveitsellä. Koska lattiapäällyste on ohut, on tärkeää, että alusta on täysin tasainen. Lattian asennuksessa käytetään erityistä XPS-aluseristettä, jonka ansiosta lattiasta kuuluu vähemmän ääntä kuin tavallisista laminaattilattioista. Sopii hyvin yhteen lattialämmityksen kanssa ja voidaan usein asentaa vanhan lattian päälle.

Tilaa lattianäyte

Tilaa verkosta yksi tai useampia lattianäytteitä, niin voit rauhassa päättää, mikä sopii kotiisi parhaiten. Tee tilaus napsauttamalla tätä.

Useita etuja

- helppo leikata ja asentaa
- kestää kulutusta
- vedenkestävä
- ympäristöystävällinen
- pehmeä
- helppo puhdistaa

LATAA LISÄTIETOJA

PERUSTIEDOT

Click-lukkopontti Click
Laatuluokka Luokka 32
Leveys 174 mm
Neliöitä/pakkaus 3,14 m2
Paksuus 4,5 mm
Pintarakenne Rakenne
Pituus 1290 mm
Sauvojen lukumäärä 1
Sävy Keskitumma
Takuuaika 15 vuotta
Tavarantoimittajan tuotenumero 35791

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita