Vinyylilattioiden näytepalat

Vinyylilattiat ovat saatavilla Byggmaxilta edullisesti. Vinyylilattioiden näytepalat auttavat määrittelemään, minkälainen lattia on omaan kotiin sopiva. Edulliset ja näppärästi mukana kulkevat näytepalat ovat ehdoton apu oikeanlaisen lattian valinnassa. Lattian oikeanlainen väri ja tyyppi ovat tärkeä elementti omassa kodissa, sillä lattia vaikuttaa sekä sisustuksen suunnitteluun että kodin tunnelmaan.

Vinyylilattiat on näppärä asentaa ja helppo pitää puhtaana

Vinyylilattioiden näytepalat ovat pieniä, noin 4,5x310x200mm kokoisia paloja (tai pienempiä), jotka voit tilata helposti kotiin. Näytepalat antavat sinulle realistisen kuvan siitä, miltä lattia näyttää ja tuntuu. Pääset testaamaan, kuinka vinyylilattioiden näytepalat sopivat esimerkiksi oman kodin tunnelmaan ja sisustukseen.

Vinyylilattiat on helppo pitää puhtaana. Ne voi imuroida ja pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla. Kova vinyyli ei naarmuunnu ja lattiat pysyvät näyttävinä pitkään. Vinyylilattiat on mahdollista asentaa myös itse, joten jos olet oman elämäsi remonttireiska, käytä vinyylilattioiden näytepaloja apuna oikeanlaisen lattian valinnassa.

Vinyylilattioiden näytepalat ovat saatavilla eri väreissä: tilaa useampi näyte, jotta tiedät, mikä sopii omaan kotiisi parhaiten.

Suodata

5 Tulokset

Järjestä
Classen
25x28 cm
2 99  €
Classen
25x17,3 cm
2 99  €
Classen
25x17,3 cm
2 99  €
Classen
25x17,3 cm
2 99  €
Classen
25x17,3 cm
2 99  €