LEIKKITELINE JESPER SET 1 PALMAKO

Tuotenumero: 6335787
Paino: 380
Jesper – Palmakon set 1-leikkilinnassa on kaksi tornia, katto ja hiekkalaatikko kummankin tornin alla, portaat torniin, kulkusilta tornien välillä, yläpalkki ja kiipeilyseinä. Kaikki mitä lapsi voi toivoa hauskaa ja aktiivista leikkiä varten!
Saatavilla Tilauserä
Vain vähän varastossa
Lähetetään
5-10 arkipäivän sisällä
1949   /st
st
LEIKKITELINE JESPER SET 1 PALMAKO
Jesper – Palmakon set 1 - leikkilinnassa on kaksi tornia, katto ja hiekkalaatikko kummankin tornin alla, portaat torniin, kulkusilta tornien välillä, yläpalkki ja kiipeilyseinä. Kaikki mitä lapsi voi toivoa hauskaa ja aktiivista leikkiä varten!

Alustan korkeus on 120 cm ja se sopii 2,3 metrin liukumäkeen. Liukumäki ostettavissa erikseen. Jesper-leikkiteline täyttää CE-vaatimukset ja se on valmistettu jykevästä FSC-sertifioidusta 70x70 mm:n painekyllästetystä puusta. Leikkiteline sopii yli 3-vuotiaille lapsille ja sen enimmäiskuormitus on 50 kg lisävarustetta kohti.

Huom! Leikkilinna on hyväksytty vain kotikäyttöön. On tärkeää, että leikkiteline kiinnitetään oikein asennusohjeiden mukaisesti. Suosittelemme käsittelemään puun puuöljyllä vuosittain käyttöiän pidentämiseksi.

Täydellistä leikkitelinettä varten on ostettava lisäksi:
•10 kiinnitintä
•1 liukumäki
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 109500
Tavaramerkki Palmako