LUJA 20 PINTAMAALI A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Saatavana useita kokoja
Tuotenumero: 187970
Luja 20 on vesiohenteinen, puolihimmeä erikoisakrylaattimaali seinä- ja kattopinnoille. Sisältää homeenestoainetta, joka antaa pitkäkestoisen suojan homeiden kasvua vastaan. Tämän ansiosta maalipinta pysyy puhtaana pidempään. Maali on Joutsen- ja EU-ympäristömerkitty sekä M1-luokiteltu tuote. Sävytys 1€/L myymälässä.
Näytä enemmän
Tilavuus:
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Valitse myymälä nähdäksesi varaston tilan
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

LUJA 20 PINTAMAALI A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

KUVAUS
Erikoisakrylaattimaali. Tuote sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa.

OMINAISUUDET
Betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili-, lastulevy-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille sisätiloissa. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille.

KÄYTTÖKOHTEET
Seinä- ja kattopinnat tiloissa, joissa pinnalta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä esim. eteisauloissa, porraskäytävissä sekä sairaalan käytävät ja -potilashuoneet ym. pinnat, joihin kohdistuu normaalia suurempaa rasitusta. Tuotteella on hyväksyntä epäsuoraan elintarvikekosketukseen (Suomen Elintarvikelaki 23/2006).

RIITTOISUUS
- Teoreettinen riittoisuus: 8 m²/l.
- Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.

OHENNE
- Vesiohenteinen

TYÖTAPA
- Sivellin, Tela, Ruiskutus

MERKINNÄT
  • Joutsenmerkki on pohjoismainen virallinen ympäristömerkki, ja se osoittaa, että tuote täyttää tiukat ympäristövaatimukset.
  • EU-ympäristömerkki tai EU-kukka, kuten sitä myös kutsutaan, on EU:n yhteinen ympäristömerkki, ja se osoittaa, että tuotteen ympäristövaikutukset ovat vähäiset.
  • M1-luokitus takaa, että kyseisillä rakennusmateriaaleilla on erittäin alhaiset tietyt ympäristölle ja terveydelle vaaralliset päästöt.
Näytä enemmän
Tavarantoimittajan tuotenumero 710015236
Tavaramerkki Tikkurila