Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Eristyspohjamaali
Midun Eristyspohjamaali on liuotinohenteinen sisätilojen eristyspohjamaali. Maali estää tehokkaasti savun, nikotiinin, rasvan, vesivahinkojen ja muun lian aiheuttamat läpivärjäymät.
Maali estää jopa oksien läpilyönnin, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää oksalakan sijasta. Midun Eristyspohjamaali on valmistettu isoparafiineistä. Maalin etuna onkin, että se on lähestulkoon hajuton. Tuotteen voi huoletta pintamaalata kaikilla maalityypeillä.

Vinkit eristyspohjamaalin käyttöönValmistelu


Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu ovat onnistuneen maalaustuloksen perusta. Muista suojata ja peittää kaikki pinnat, joita et halua maalata.
Lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti myös ilman ja maalattavan pinnan lämpötila. Älä maalaa, jos lämpötila on alle +8 °C. Alustan on oltava puhdas, kuiva ja kiinteä. Kaavi vanha irtonainen maali pois. Hio aiemmin maalatut pinnat hiomapaperilla, pese maalipesulla ja huuhtele vedellä. Anna pinnan kuivua kunnolla ennen maalaamista.

Maalaus


Ensimmäinen maalikerros sitoo epäpuhtauksia, joten ne voivat näkyä maalikerroksessa. Maalaa uudelleen 16 tunnin kuluttua. Toinen maalikerros muodostaa tasaisen, kauniin ja siistin pinnan.

Maalauksen jälkeen
Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne lakkabensiinillä. Sulje purkki käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää


Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit, lakat ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit pienmetallin keräyspisteeseen.
Onnea lakkaukseen!

PERUSTIEDOT

Merkki Midun
Tavarantoimittajan tuotenumero 188020
Tilavuus 1 l
Tyyppi Eristyspohjamaali
Väri Valkoinen

Rakennusprojekti

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita