Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Kalustelakka puolihimmeä
Vesiohenteinen, kulutusta kestävä akrylaattilakka sisäkäyttöön. Kalusteiden kuten tuolien, pöytien, kirjahyllyjen jne. lakkaukseen. Soveltuu myös ovien, ikkunoiden ja paneelien lakkaukseen. Ei suositella lattioiden lakkaukseen.

Tekniset tiedot

- Esikäsittely: Uudet puupinnat: hio lakattava pinta tarvittaessa ja puhdista liasta ja pölystä. Aikaisemmin lakatut puupinnat: Pese lakattava pinta Ilves Maalarinpesuaineella ja huuhtele hyvin vedellä. Hio ja poista hiomapöly. Poista huonokuntoinen lakkapinta kokonaan esim. hiomalla. Sekoita Ilves Kalustelakka hyvin ennen lakkausta.
- Käyttö: Levitä siveltimellä, sienellä tai ruiskulla. Suositeltava levitys 2–3 kertaa. Tarkista sävytetyn lakan värisävy ennen lopullista lakkausta. Värisävyyn vaikuttaa puulaji, alustan värisävy ja lakkauskerrat. Sävytetty lakka sekoitetaan huolellisesti ennen käyttöä ja tarvittaessa lakkauksen aikana tasaisen värisävyn saamiseksi.
- Riittoisuus: 8–14 m2/l.
- Kuivumisaika: Pölykuiva 1 h, hiottavissa 2–4 tunnin kuluttua. Lakattu pinta on lopullisessa kovuudessa 5–7 vrk:n kuluessa. Vältä sen aikana esineiden asettamista lakatulle pinnalle.
- Maalausolosuhteet: Vedoton huoneenlämpö lakkauksen ja kuivumisen aikana.
- Varastointi: Suojeltava jäätymiseltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

PERUSTIEDOT

Merkki Ilves-maalit
Tavarantoimittajan tuotenumero IL0715
Tilavuus 0.9 l
Väri Kirkas

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita