Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Lattiamaali harmaa
Harmaa uretaanialkyydipohjainen pintamaali, joka soveltuu betonipintojen maalaukseen ulkona ja sisällä. Voidaan käyttää myös puu- ja puulevypinnoille sekä metallipinnoille. Ulkona metallipinnat on pohjustettava korroosionestopohjamaalilla.

Tekniset tiedot

- Esikäsittely: Poista uusilta pinnoilta tiivis betoniliimakerros pintahionnalla. Poista aiemmin maalatuilta pinnoilta irtonainen maali ja muu lika mekaanisesti tai hiekkapuhaltamalla. Pese öljy ja rasva huolellisesti pois. Pesun jälkeen huuhdo pinnat ja anna kuivua.
- Maalaus: Pohjamaalausta varten ohenna Ilves Lattiamaalia 15–20 %:lla ohennetta. Pintamaalaa ohentamattomalla tai hieman ohennetulla Ilves Lattiamaalilla.
- Riittoisuus: Tiivis aiemmin maalattu pinta 9–11 m2/l, uudet maalaamattomat betonipinnat (teräshierretty) 1. kerros 5–7 m2/l, 2. kerros 7–10 m2/l.
- Kuivumisaika: Pölykuiva 1–2 h. Päällemaalaus noin vrk:n kuluttua. Kovaan rasitukseen joutuvissa tiloissa käyttöönotto 2–3 vrk:n kuluttua.
- Kiiltoaste: Kiiltävä.
- Ohenne ja työvälineiden pesu: Lakkabensiini.
- Työskentelyolosuhteet: Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää maalin, ilman ja pinnan lämpötilan olla yli +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

PERUSTIEDOT

Merkki Ilves-maalit
Tavarantoimittajan tuotenumero IL0456
Tilavuus 0.9 l
Väri Harmaa

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita