Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Lähetetään: 5-10 arkipäivän sisällä
Lähetetään: 5-10 arkipäivän sisällä
Lähetetään: 5-10 arkipäivän sisällä

Tuotetiedot

Seinämaali valinnainen sävy himmeä
Midun Seinämaali 7 on nopeasti kuivuva seinämaali, joka soveltuu kuivien sisätilojen maalaukseen. Maali soveltuu parhaiten rapatulle, betoniselle, kuitu- tai kipsilevypintaiselle, kankaiselle ja aiemmin maalatulle seinäpinnalle.

Seinämaalin sisältämien pigmentin ja sidosaineiden korkean laadun ansiosta maalilla on hyvä peittävyys ja se antaa maalatuille seinille pestävän pinnan joissa on erinomainen valonkestävyys.

HUOM. Maalia ei suositella käytettäväksi uusien puu- ja paneeliseinien tai savun ja nikotiinin värjäämien seinäpintojen maalaamiseen. Suosittelemme, että tällaiset seinäpinnat maalataan ensin tarkoitukseen soveltuvalla pohjamaalilla.

Esityöt

Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu luovat perustan onnistuneelle maalaustulokselle.

Huoneen lämpötila vaikuttaa olennaisesti lopputulokseen. Älä maalaa alle +5 asteen lämpötilassa. Muista suojata lattia ja huonekalut kunnolla ennen aloittamista, ettei lempisohvallesi tapahdu vahinkoa. Huolehdi että maalattava pinta on kuiva ja puhdas. Tasoita ja paikkaa kaikki kolot ja epätasaisuudet seinätasoitteella. Kun tasoite on kuivunut, hio käsitellyt kohdat ja pyyhi lopuksi hiontapöly pois.

Maalaaminen

Aloita maalaus aina rajaamalla ensin siveltimellä katonrajan, ovet ja ikkunat.

Maalaa tämän jälkeen seinäpinta maalaustelalla joko yhteen tai kahteen kertaan niin, että lopputulos on tasainen ja täysin peittävä. Sileään seinäpintaan valitaan lyhytnukkainen tela. Karkeaan seinäpintaan soveltuu paremmin pitkänukkainen tela.

Midun seinämaali kuivuu 1–2 tunnissa, ja on päällemaalattavissa 4 tunnin kuluttua. Maalipinta on täysin kuiva 48 tunnin kuluttua.

Maalauksen jälkeen

Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki huolellisesti käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää

Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit keräyspisteeseen.

Onnea maalaukseen!

PERUSTIEDOT

Noudettavissa myymälästä Kyllä
Pinta Matta
Sidosaine Vesipohjainen
Tavarantoimittajan tuotenumero 663307
Tilavuus 0.9 l
Väri Valkoinen