Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Tartuntapohjamaali V
Vesiohenteinen pohjamaali, jolla on erinomaiset ominaisuudet. Erittäin hyvä tarttuvuus erilaisiin pintoihin. Muodostaa hyvän pohjan pintamaalille. Maali on helppo levittää, ja sillä on vesiohenteiseksi maaliksi pitkä avoinaika.

Tekniset tiedot

- Käyttö: Puhdista maalattava pinta huolellisesti. Aikaisemmin maalatut pinnat himmennetään. Pohjamaalaa vesiohenteisella Ilves Tartuntapohjalla. Tasoita ja hio tarvittaessa. Maalaa pinta valmiiksi vesiohenteisella Ilves Kalustemaalilla 1–2 kertaan. Uudella puulla sekä puukuitulevyillä voi esiintyä puukuitujen nousua, jonka takia hionta voi olla tarpeen pohjamaalauksen jälkeen. Käsittele oksakohdat ja rasvaiset puulajit oksalakalla ennen pohjamaalausta läpilyöntien estämiseksi.
- Käyttökohteet: Soveltuu esim. kalusteiden, ovien ja karmien pohjamaalaukseen sisätiloissa.
- Työtapa: Sivellin tai tela.
- Menekki: Noin 8 m2/l/sively.
- Kuivumisaika: Pintakuiva 1–2 tunnin kuluttua. Päällemaalattavissa 8 tunnin kuluttua, kun lämpötila on +23 °C ja ilman suhteellinen kosteus 50 %.
- Ohenne ja työvälineiden pesu: Vesi.
- Varastointi: Maali säilyy avaamattomassa pakkauksessa vähintään vuoden. Avattu pakkaus ei kestä pitkäaikaista säilytystä. Suojeltava jäätymiseltä.

PERUSTIEDOT

Merkki Ilves-maalit
Tavarantoimittajan tuotenumero IL0111
Tilavuus 0.9 l
Väri Valkoinen

Lisää saman tuoteryhmän tuotteita