Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta

Tuotetiedot

Pellavaöljykuultomaali Bitus
Kaikkien puutuotteiden tavoin myös Linax-tuotteet tarvitsevat kunnossapitoa. Linax-kyllästetyn (Royal-kyllästetyn) puutavaran laatu on kuitenkin paljon tavallisella tavalla kyllästettyä parempi, joten kunnossapitoa tarvitaan vähemmän. Ajan myötä pinnassa oleva öljy kuluu/huuhtoutuu pois sateen vaikutuksesta. 6–12 vuoden kuluttua väriä voidaan parantaa värittömällä tai värillisellä Carex-öljyllä.

Keltaokraa, punaista ja ruskeaa Linax-puutavaraa voidaan huoltaa ja parantaa samansävyisellä Carex-pellavaöljykuultomaalilla.
Luonnonväristä Linax-puutavaraa voidaan huoltaa ja parantaa luonnonvärisellä Carex-pellavaöljyllä.

Kunnossapito tapahtuu luonnonvärisellä Carex-pellavaöljyllä. Jos luonnonväristä Linax-puutavaraa halutaan sävyttää, voidaan tehdä seos, jossa on puolet luonnonväristä Carex-pellavaöljyä ja puolet ruskeaa Carex-pellavaöljyä.

Käyttäminen

Säilytä öljyt pakkaselta suojattuina. Linax-öljyämisessä vuorokauden alimman lämpötilan on oltava vähintään 15 astetta. Työskentelyä suorassa auringonvalossa on vältettävä.

Puu on aina pestävä ennen Carex-öljykäsittelyä, jotta mahdolliset kasvustot/värjäytymät katoavat. Pesussa ei saa käyttää painepesuria, koska se voi irrottaa puusta sälöjä ja poistaa pinnassa olevan öljyn. Tuote on paras pestä haalealla vedellä ja huuhdella vesiletkulla, jossa on tavanomainen paine. Älä käytä voimakasta rasvaa irrottavaa pesuainetta. Käytä mietoa talonpesuainetta. Älä käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta.

PERUSTIEDOT

Merkki Linax Royal
Tavarantoimittajan tuotenumero LINOLJANATUR5
Tilavuus 5 l
Väri Luonto
Vaaralausekkeet
EUH066 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
Turvalausekkeet
P260 Älä hengitä pölyä/savua/kaasua/sumua/höyryä/suihketta.
P262 Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin.
P301 JOS KEMIKAALIA ON NIELTY:
P310 Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.
P331 EI saa oksennuttaa.