Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Peltikattomaali V
Midun Peltikattomaali on vesiohenteinen, puolihimmeä akrylaattimaali peltikattojen, räystäskourujen, syöksyputkien, ikkunapeltien sekä muovipinnoitettujen ja galvanoitujen peltien maalaukseen ulkotiloissa.
Midun peltikattomaali kuuluu maalausjärjestelmään Midun Rauta- ja metallipohjamaalin kanssa.

Vinkit pellin maalaukseenEsityöt
Tutustu aina ennen maalauksen aloittamista maalipurkin etiketissä olevaan käyttöohjeeseen. Toimi alusta alkaen huolellisesti. Hyvät työvälineet ja huolellinen valmistelu ovat onnistuneen maalaustuloksen perusta.
Lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti myös ilman tai maalattavan pinnan lämpötila. Midun Peltikattomaalille sopiva käyttölämpötila on vähintään +8 °C. Aloita harjaamalla pinta metalliharjalla tai hiomalla pois vanha irtonainen maali. Puhdista mahdolliset öljyläikät liuottimella. Maalaa sen jälkeen tarvittavat kohdat Midun Rauta- ja metallipohjamaalilla. Ennen maalausta pinnan on oltava ehjä, kuiva ja puhdas. Parhaan lopputulokseen saat, kun käytät keinokuituista sivellintä tai telaa.

Maalaus


Maalaa pinta kahteen kertaan niin, että maalipinnasta tulee täysin peittävä. Kiinnitä erityistä huomiota terävien kulmien ja reunojen maalaukseen.
Älä maalaa pintoja, jotka ovat suorassa auringonpaisteessa tai auringon lämmittämiä. Älä maalaa, jos seuraavan vuorokauden kuluessa todennäköisesti sataa tai jos 3–5 tuntia maalauksen jälkeen muodostuu kastetta.

Maalauksen jälkeen


Pyyhi siveltimet ja muut työvälineet huolellisesti ennen kuin puhdistat ne vedellä. Sulje purkki käytön jälkeen.

Ja luontoäiti kiittää


Älä kaada maalia tai lakkaa viemäriin, sillä se vaikeuttaa jäteveden puhdistusprosessia. Vie ylijääneet maalit, lakat ja liuottimet kunnalliseen ongelmajätteiden keruupisteeseen ja tyhjät ja kuivat maalipurkit pienmetallin keräyspisteeseen.
Onnea maalaukseen!

PERUSTIEDOT

Käyttökohteet Pelti
Merkki Midun
Riittoisuus 4-8 kvm / liter
Tavarantoimittajan tuotenumero 198030
Tilavuus 1 l
Tyyppi Akrylaattimaalit
Väri Valkoinen
Värikoodi S 0500-N