Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Puuöljy 2,5L
Puuöljy V Premium soveltuu käsitelemättömälle ja aikaisemin öljytylle puulle sisä- ja ulkotiloissa. Ihanteellinen esimerkiksi terassien, aitojen sekä puutarhakalusteiden suojaamiseen. 22% = Öljyn kuiva-ainepitoisuus (osuus, joka jää jäljelle, kun esim. liuotin on haihtunut pois).

Levittäminen

Alustan tulee olla kuiva ja puhdas, jotta öljy pääsisi imeytymään puuhun parhaalla mahdollisella tavalla. Poista mahdollinen home- ja leväkasvusto asianmukaisella pesuaineella. Levitä öljy pensselillä tai rievulla. Varmista, että öljy levittyy puuhun ohuena ja tasaisena kerroksena, vältä levittämistä kahta kerrosta päälekkäin. Ylimääräinen öljy pyyhitään muutaman minuutin kuluttua. Uusi käsittely säännöllisesti suojan ylläpitämiseksi.

huomioitavaa

Puuöljy V Premium sisältää fungisidejä levä- ja homekasvustoa vastaan eikä siksi sovellu käytettäväksi pinnoilla jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa.

Käytetyillä rievuilla itsesyttymisvaara. Upota käytetyt rievut vetten vuorokaudeksi ennen poisheittämistä tai hävitä ne polttamalla.

PERUSTIEDOT

Käyttökohteet Terassilauta
Paketin paino 2.544 kg
Tavarantoimittajan tuotenumero 19869
Tilavuus 2.5 l
Tyyppi Puuöljy
Väri Ruskea