Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Puupohjuste
Öljypohjainen, väritön ja tehokas pohjustusaine sahatuille ja höylätyille puupinnoille, kuten ulkoseinille, oville, ikkunoille ja kaiteille. Soveltuu käsittelemättömille tai teollisesti pohjamaalatuille puurakenteille ulkona.

Tekniset tiedot

- Käyttö: Puhdista pinnat pölystä, liasta ja irtonaisesta puuaineksesta. Käsittele pinnat Ilves Puupohjusteella. Suorita pintakäsittely Ilves Kuullotteella tai Ilves-maaleilla.
- Työtapa: Sively tai ruiskutus.
- Riittoisuus: Sahalauta 5–8 m2/l, höylälauta 7–12 m2/l.
- Kuivumisaika: Pölykuiva 4 h, läpikuiva 14 h.
- Ohenne ja työvälineiden pesu: Vesi.
- Työskentelyolosuhteet: Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva ja pölytön. Lämpötila vähintään + 10 °C ja ilman suhteellinen kosteus alle 80 %. Puun kosteuden tulee olla alle 17 %.
- Varastointi: Suojeltava jäätymiseltä.
- Käyttöturvallisuus: Vältä aineen joutumista silmiin. Ruiskutettaessa on käytettävä hengityssuojainta. Suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Käyttö vastoin ohjeita kielletty.
- Ympäristönsuojelu ja jätehuolto: Valmistetta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Nestemäinen maalijäte on toimitettava ongelmajätteiden keräilypisteeseen. Tyhjät, kuivat myyntipakkaukset voidaan toimittaa yleiselle kaatopaikalle.

PERUSTIEDOT

Merkki Ilves-maalit
Tavarantoimittajan tuotenumero IL1026
Tilavuus 2.7 l
Väri Kirkas