Monitoimivaraaja MFT-300 Harmaa

300 liter
Tuotenumero: 6410047
Paino: 150
Monitoimisäiliö MFT-300 on moderni ja eristetty säiliö, jonka voi liittää moniin erilaisiin energialähteisiin. Säiliön tilavuus on 300 litraa, joten siihen mahtuu paljon lämmintä vettä.
Saatavilla Verkossa
Ilmainen
rahti
Lähetetään
5-10 arkipäivät sisällä
1899   /kpl
kpl
Monitoimivaraaja MFT-300 Harmaa
MFT 300 mahdollistaa lämpimän veden keräämisen käyttövedeksi tai vesikiertoista lämmitysjärjestelmää tai lattialämmitystä varten yhteen ja samaan säiliöön. Se sopii erinomaisesti Bonus Air 10 ilma-vesilämpöpumppuun, pieneen kattilaan, vesivaippaiseen pellettipolttimeen tai aurinkokeräimeen. Säiliötä voidaan käyttää myös sähkökattilana tai se voidaan yhdistää lämpöpumppuun yhdessä aurinkolämmityksen kanssa.

MFT-300-säiliössä on käyttövarmuuden takaamiseksi kaksi sähkövastusta, kaksi käyttövesikierukkaa ja aurinkokierukka. Säiliössä on kolme lämpömittaria, jotka näyttävät lämpötilan eri tasoilla, ja se toimitetaan asennetun shuntin kanssa. Säiliö on varustettu kahdella ulkovaipan sisäpuolella sijaitsevalla lämminvesikierukalla, jotka on kytketty sarjaan. Säiliössä on kaksi menoa ja paluuta.

Varaajasäiliö tulee asettaa vakaalle alustalle. Asennuksessa on noudatettava voimassa olevia määräyksiä. Putki tulee eristää huolellisesti, jotta lämpöä ei mene hukkaan. Laitteeseen on aina asennettava varoventtiili ja se on tarkastettava vuosittain. Kun käytetään avointa paisuntasäiliötä, koko lasketaan siten, että tilavuus kattaa vähintään 5 prosenttia veden kokonaistilavuudesta. Kun paisuntasäiliö on suljettu, käytetään laskelmissa 10 prosenttia veden kokonaistilavuudesta.

Tekniset tiedot

Tilavuus: 300 l
Mitat: 600 x 600 x 1750
Pystytyskorkeus: 1860
Eristys: 70 mm mineraalivillaa
Sisäsäiliö ja kierukat: EN S 235 JRG2
Ulkovaippa: Valkoinen pelti
Kuivapaino: 139
Suurin käyttöpaine: 3,0 bar (testeissä 3,9 bar)
Valmistettu Ruotsissa

AURINKOKIERUKKA

Koko: DN25

LÄMMINVESIKIERUKKA

Koko: DN25

SÄHKÖVASTUKSEN LIITIN

Koko: DN50

HUOMAUTUS!
Varaajasäiliössä, jossa on 90 mm tai enemmän polyuretaanieristettä, tulee käyttää passiivisella osalla varustettua sähkövastusta.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 6136979
Tavaramerkki Ei
DIY Category Houses & Holiday houses