Asennustarvikkeet

Asennustarvikkeet Byggmaxilta. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Onko unelmissasi rakentaa ulos jotain uutta? Meiltä saat helposti kaikki remonttisi tarvitsemat materiaalit, niin asennustarvikkeet kuin työvälineetkin. Vala pilarikenkä betonipylvääseen ja varmistat kestävän terassin. Kun tilaat verkkokaupastamme, saat tuotteet suoraan kotiovellesi. Helppoa, eikö vain!

Rakentaminen on ripeää kunnollisilla tarvikkeilla
Kun rakennat pihallesi aitaa, terassia tai muuta rakennelmaa, hanki asennustarvikkeet Byggmaxista. Saat rakennelmasta kestävän, kun käytät oikeanlaisia asennustarvikkeita. Myös perustustyöt kannattaa tehdä huolella, sillä Suomen ankara talvi ja maan routiminen vaativat rakennelmilta kestävyyttä. Esimerkiksi terassin perustusta varten riittää yleensä 60 cm syvä ja halkaisijaltaan 100 cm laajuinen monttu. Muuraa betonista valetut pilariharkot kuoppaan päällekkäin ja asenna märkään valuun pilarikenkä. Sen jälkeen pääsetkin tekemään terassin runkoa. Käytä runkorakenteiden kiinnityksessä palkkikenkää. Ruuvaa tai naulaa palkkikenkä ankkuriruuveilla tai nauloilla puuraamiin. Jos suunnitelmissasi on kevyemmän ja yksinkertaisemman rakennelman, kuten aidan tai vajan teko, silloin perustukseen riittävät tolppakengät eikä valutöitä tarvitse tehdä ollenkaan. Lyöt vain tolppakengät maahan ja asennat niihin tukevat tolpat ja homma jatkuu puutavaran asennuksella. Pian pääset ihastelemaan työsi jälkeä esimerkiksi linjakkaana aitauksena.

Suunnittele mieleisesi ja kääri hihat ylös
Ulkotyöt ovat mielekästä puuhaa, kun saat rakentaa juuri sellaista, mistä itse pidät ja vielä omaksi ja perheesi iloksi. Ja kun hankit Byggmaxilta, eivät hinnatkaan aiheuta turhaa päänvaivaa. Isoimmissa ja jykevämmissä rakennelmissa kannattaa siis perustukset ja valu tehdä huolella. Sen jälkeen voitkin keskittyä puutöihin, eli kehikoiden ja laudoituksen kiinnitykseen. Byggmaxin valikoimista löydät kaiken remontoinnissa tarvittavan, eli niin asennustarvikkeet, työkalut kuin materiaalitkin. Oman työn jälki palkitsee aina. Mikä onkaan mahtavampaa kuin istuskella itse rakennetulla terassilla mielessä varmuus, että rakennelma varmasti kestää. Muistathan myös, että saat Byggmaxilta myös puutarhakalusteet, grillit, kukat kuin ruukutkin. Itse tehdyllä terassillahan tulee viettää aikaa ja rentoutua parhaalla mahdollisella tavalla. Ei siis muuta kuin suunnittelemaan ja hihat heilumaan!

Jämerät asennustarvikkeet omatoimiselle rakentajalle Byggmaxilta
Hanki vahvat asennustarvikkeet Byggmaxista ja onnistut varmasti. Kun teet perustustyön huolella, saat varmasti kestävän lopputuloksen. Meiltä saat myös puutavaran ja muut remontoinnissa tarvittavat välineet todella edullisesti!

 1. Kulmarauta RST
  50x50x35x2,5, ruostumaton A2
  Kulmarauta RST
  Hinta alkaen
  1 99 /kpl
 2. Palkkikenkä
  51x105mm
  Palkkikenkä
  Hinta alkaen
  1 89 /kpl
 3. Rakennuskulma
  50x50mm
  Rakennuskulma
  Hinta alkaen
  10   /kpl
 4. Tolppakenkä
  51X101X750 FZV
  Tolppakenkä
  Hinta alkaen
  5 99 /kpl
 5. Rakennuskulma
  50x102mm
  Rakennuskulma
  Hinta alkaen
  15   /kpl
 6. Palkkikenkä sisäänpäin
  FZV, 45x96mm
  Palkkikenkä sisäänpäin
  Hinta alkaen
  1 49 /kpl
 7. Pylväskenkä
  Habo 960
  Pylväskenkä
  16 99 /kpl
 8. Kalustepyörä 2027 Habo
  Galvanisoitu
  Kalustepyörä 2027 Habo
  Hinta alkaen
  3 49 /kpl
 9. Portin salpa
  Teräs
  Portin salpa
  Hinta alkaen
  4 99 /kpl
 10. Koukkusarana 75cm
  Koukkusarana 75cm
  Hinta alkaen
  16 95 /kpl
 11. Palkkikenkä
  45x97mm
  Palkkikenkä
  Hinta alkaen
  1 69 /kpl
 12. Kulmarauta
  70x70x55x2,5mm, vahvistettu
  Kulmarauta
  Hinta alkaen
  0 69 /kpl
 13. Haarukkalevy
  Habo 320
  Haarukkalevy
  1 99 /kpl