Byt till svenska
Asiakaspalvelu

Aktuella priser och lagerstatus:

Asiakaspalvelu

0753-25 29 46
  • Hintalupaus
  • Nopea toimitus
  • Yli 17 000 tuotetta

Näytä varastosaldot ja rahti

Suomen kartta
Näytä kaikki vaihtoehdot

Tuotetiedot

Sisäovi
Massiivimäntyä oleva 40mm paksu sisäovi, jossa peilitys. Oveen saatavana ovenkarmit, jotka on esiporattu karmiruuveja varten ja joissa on ”snap-in” malliset saranat.

Sisäoven asentaminen


Aloita valitsemalla oikea kiinnitystapa seinämateriaalista riippuen. Puurakenteisiin karmit kiinnitetään karmiruuveilla, mutta mikäli rakenteet ovat betonia, kevytbetonia tai tiiltä tulee käyttää propullista karmiruuvia.

Tarkista että karmin alla oleva lattia on suora. Mikäli se ei ole, säädä kynnys suoraksi kiilojen avulla. Ovenkarmin alareuna tulee olla tasossa lattiatason ylimmän tason kanssa.

Nosta ovenkarmit oviaukkoon ja kiilaa paikoilleen sivuista, ylä- ja alaosasta. Kiilat tulee sijoittaa pareittain, yksi ulkopuolelta ja yksi sisäpuolelta. Kiilaparit tulisi asentaa jokaisen ruuvinreiän kohdalle.

Tarkista vatupassin avulla, että karmit ovat suorassa, säädä tarvittaessa kiiloilla. Huolehdi myös ettei karmi ole kallellaan sisään tai ulospäin.

Kiinnitä tämän jälkeen karmiruuvit paikoilleen, älä kuitenkaan kiristä ruuveja loppuun asti. Kiinnitä ruuvit ensin saranapuolelle ja sen jälkeen toiselle puolelle. Tarkista vielä diagonaalimittojen avulla että karmit ovat varmasti suorassa. Säädä tarvittaessa kiilojen avulla.

Kun diagonaalimitat ovat täysin samat kiinnitä karmit paikoilleen ruuvaamalla karmiruuvit täysin kiinni. Kiilat lyhennetään tämän jälkeen karmin tasolle ja ovi ripustetaan paikoilleen.

Tarkista lopuksi että ovi on helppo avata ja sulkea, ja että rako oven ja karmien välillä on tasaisesti 3mm. Tarvittaessa säädä karmin asentoa kiiloilla ja karmiruuveilla.

Kun ovi on oikealla paikallaan peitetään karmin ja seinän välinen rako peitelistalla.

PERUSTIEDOT

Korkeus 210 cm
Kätisyys Käännettävä
Leveys 80 cm
Materiaali Massiivipuu
Paketin paino 21 kg
Peilien lukumäärä 3
Tavarantoimittajan tuotenumero 20836
Väri Mänty