Parkettgolv Ek 4-stav Vitlackad 14mm Barlinek

Klickgolv, Mattlackad, 3,18m2/pkt
Tuotenumero: 13487
Paino: 26.1
Är du ute efter ett golv med en unik lyster som bidrar till en harmonisk känsla i rummet? Då är detta ekgolv ett bra alternativ!
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivän sisällä
Klikkaa & nouda
Alkaen
23 95 /m2
st
Parkettgolv Ek 4-stav Vitlackad 14mm Barlinek

Sortering

Är du ute efter ett golv med en unik lyster som bidrar till en harmonisk känsla i rummet? Då är detta vitlackade ekgolv ett bra alternativ! Golvet har ett levande utseende med natuliga färger och nyanser.

Moderna klicksystem

Samtliga golv från Barlinek är utrustade med moderna låssystem för att göra läggningen av parkettgolven så smidig som möjligt. Alla golv har ett och samma klicksystem på långsidan av plankan. Denna kallas för Barclick, vilket innebär en snabb och enkel läggning av träplankorna. Golvet kan användas direkt efter att läggningen är färdig och ger starka och hållbara fogar mellan brädorna. Det går dessutom bra att montera golvet flytande, dvs. helt utan lim. Golvet kan även monteras över ett golvvärmesystem utan problem, men glöm då inte passande golvunderlag!
För detta golv är även kortsidan belagd med ett klicksystem av Barclick, vilket innebär att en golvläggningssats behövs för att underlätta monteringsprocessen och uppnå bästa möjliga resultat! Glöm heller inte andra lämpliga läggningsverktyg - exempelvis såg, kil och slagkloss.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.

Lack och slipning

Golvet är uppbyggt av flera lager UV-härdat lack som gör parkettgolvet lättskött samt skyddar det mot smuts och repor.
Slitskiktens tjocklek: 2,5 mm.
Slipning: Slitskikten kan slipas 1-2 gånger beroende på golvets slitage och möjliga skador. Slipningen bör utföras av fackman. Tänk på att golvet inte är genomfärgat.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13487
Takuuaika 5 år
Tavaramerkki Barlinek