Parkettilattia Tammi 4-sauv Valkolakattu 14mm Barlinek

Click-järjestelmä, Mattalakattu, 3,18m2/pkt
Tuotenumero: 13487
Paino: 26.1
Etsitkö lattiaa, jossa on ainutlaatuinen kiilto, joka tuo harmoniaa huoneeseen? Silloin valkoiseksi maalattu tammilattia on hyvä vaihtoehto!
Valitse myymälä tarkistaaksesi varastotilanne
Lähetetään
2-5 arkipäivät sisällä
Alkaen
19 95 /m2
kpl
Parkettilattia Tammi 4-sauv Valkolakattu 14mm Barlinek

Erittely

Oletko etsimässä lattiaa ainutlaatuisella hohdolla, joka saa osaltaan aikaan harmonista tunnelmaa huoneessa? Silloin on tämä valkolakattu tammilattia hyvä vaihtoehto! Lattia on elävän näköinen luonnollisine väreineen ja värivivahteineen.

Uudenaikainen napsautusjärjestelmä

Kaikki Barlinekin lattiat on varustettu uudenaikaisella lukitusjärjestelmällä tekemään parkettilattian asennuksesta niin kätevää kuin mahdollista. Kaikissa lattioissa on yksi ja sama lukitusjärjestelmä lankun pitkällä sivulla. Tätä kutsutaan nimellä Barlick, joka tarkoittaa nopeaa ja yksinkertaista puulankkujen asennusta. Lattian voi ottaa heti asennuksen valmistumisen jälkeen käyttöön ja sen saumat lankkujen välillä ovat vahvat ja pitävät. Sen vuoksi lattia voidaan hyvin asentaa kelluvana ts. kokonaan ilman liimaa. Lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmän päälle ongelmitta, mutta älä kuitenkaan unohda sopivaa lattian alusmateriaalia!
Tämän lattian lyhyempikin sivu on varustettu Barlickin napsautusjärjestelmällä, joka tarkoittaa, että lattianasennussarjaa tarvitaan helpottamaan asennustapahtumaa ja saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen! Älä kuitenkaan kokonaan unohda sopivia asennustyökaluja - esimerkiksi sahaa, kiilaa ja iskupalkkia.

Lattialämmitys

Lattialämmitys on asennettavissa parketin alle, niin sähkö- kuin vesikäyttöinenkin. Lattialämpö ei lämmitä ainoastaan kylmenneitä jalkoja talvella, vaan auttaa myös alentamaan koko asunnon lämmityskustannuksia.

Lakkaus ja viimeistely

Kulutuskerroksen paksuus: 2,5 mm.
Hionta: Kulutuskerrosta voidaan hioa 1-2 kertaa riippuen lattian kulumisesta ja mahdollisista vahingoista. Hionta täytyy suorittaa ammattilaisen toimesta. Huomaa ettei lattia ole läpivärjätty.
Nopeat tiedot
Tavarantoimittajan tuotenumero 13487
Sävy Vaalea
Pintakäsittely Lakattu
Click-lukkopontti Click
Tavaramerkki Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Ei