Parkettilattia Tammi 1-sauvinen Ice White Pergo

Tuotenumero: 651809
Parkettilattia 1-sauvainen Salbard Ice White on vaalea puulattia, jossa on rustiikkia viehätystä.
Näytä enemmän
kpl
Varastosaldo Valitse myymälä
Saatavilla vain verkkokaupasta
Osta verkosta
Anna postinumerosi toimitus- ja varastotietoja varten.
Hae postinumeroa

Parkettilattia Tammi 1-sauvinen Ice White Pergo

PARKETTILATTIA TAMMI 1-SAUVAINEN SVALBARD ICE WHITE PERGO

Parkettilattia 1-sauvainen Salbard Ice White on vaalea puulattia, jossa on rustiikkia viehätystä. Svalbard-lankut ovat sekä pitkiä että leveitä, ja niissä on hienoja suuria oksakohtia ja halkeamia. Valitse tämä lattia, jos haluat tilaan elävyyttä, väriä ja rakennetta. Tämä lattia on täydellinen jokaiseen kotiin!

Ruotsalaisesta Perstorp AB:stä kehittynyt Pergo on nykyään lähes synonyymi laadukkaille ja kestäville laminaattilattioille ympäri maailmaa. Modernin laminaattilattian keksimisen lisäksi sen historiaan kuuluu erilaisia patentoituja innovaatioita, kuten TitanX- pintakerros, joka estää Pergo-lattian kulumisen käytännössä lähes kokonaan, ja PerfectFold-asennustekniikka, joka lyhentää asennusaikaa huomattavasti.

Toimittuaan lähes puoli vuosisataa laminaattilattian keksijänä, suunnittelijana ja kehittäjänä Pergo on parin vuoden ajan tullut myös puu- ja vinyylilattiamarkkinoille, joilla se on nopeasti saavuttanut arvostetun ja vakiintuneen nimen. Kaiken kaikkiaan Pergo tarjoaa lattioita, jotka kestävät arkista kulumista ja haasteita, mutta myös ajan hammasta.

Huomaa, että tämän lattian paksuus on muuttunut, ja se on nyt 13 mm aiemman 14 mm:n sijaan.

HUOM: Huomaa, että 14 mm paksua lattiaa ei voi asentaa samaan tilaan 13 mm:n lattian kanssa. Jos olet aiemmin ostanut aiemman paksuisen lattian paksuudella, et voi hankkia lisäksi uutta paksuutta.

Näytä enemmän
Tavaramerkki Pergo